İBRAHİM TORU’NUN İSMİ PARKTA YAŞATILIYOR

HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ KARARI İLE İBRAHİM TORU İSMİ PARKA VERİLDİ

13 Ağustos 2021 Cuma 17:09
İBRAHİM TORU’NUN İSMİ PARKTA YAŞATILIYOR

Haliliye Belediye Meclisinin 2020 yılı Ekim Ayı olağan toplantısında oy birliğiyle alınan kararla hayatını kaybeden Toru Şirketler Grubu ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’nun ismi ilçede yapılan yeni parkta yaşatılıyor.

Haliliye Belediye Meclisinin 2020 yılı Ekim Ayı olağan toplantısında oy birliğiyle alınan kararla hayatını kaybeden Toru Şirketler Yönetim Kurulu ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu başkanı rahmetli İbrahim Toru’nin ismi Karşıyaka mahallesinde bir parkta yaşatılıyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Meclis üyelerinin bu özverili kararı gerek kentte ve gerekse Toru ailesinde memnuniyetle karşılandı. 

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru, Haliliye Belediye Saşkanı Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediye Meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Toru, “Abimin isminin parka verilmesi ailemiz başta olmak üzere, sevenlerini de gönülden mutlu etti” dedi.

Haliliye Belediye Meclis üyesi Feyyat Akbaş’ın isminin ise önümüzdeki günlerde bir parkta yaşatılacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.