ABB PERSONELİNE KÜFREDİP SALDIRAN ADNAN TATLISU’YA ÖZCAN’DAN TEPKİ GELDİ

22 Ağustos 2023 Salı 10:32
ABB PERSONELİNE KÜFREDİP SALDIRAN ADNAN TATLISU’YA ÖZCAN’DAN TEPKİ GELDİ

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, telefonda konuştuğu ABB personeline önce küfürler etti daha sonra da saldırdı. Tatlısu’ya AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’dan tepki geldi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Dağdan gelip bağdakini kovma emrini ve güvenini Mansur Yavaş'tan mı alıyorsunuz? Büyükşehir'i yiye yiye bitiremediniz. Sıra personellerinizin hakkını, gururunu gasp etmeye gelmiş. İşte ABB'nin siz göreve geldiğiniz zamandan beri süren tavrının, zihniyetinin ve yönetim şeklinin bir örneğidir Adnan Tatlısu. Yıllardır ABB’de çalışan personelin hakkını gasp ettiniz. Maaşlarına göz diktiniz. İnsanları haksız tutanaklarla tazminatsız işinden ettiniz. EYT’den emekli olan çalışanların kıdem tazminatlarını vermediniz. Usta öğreticilerin sizin yüzünüzden perişan, ABB personeli perişan, Ankaralılar perişan. İnsanlara çektirdiğiniz bu zulme inşallah 6 ay sonra Ankaralı hemşerimizle birlikte son vereceğiz. Bu korku saltanatınız son bulacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.