Ankara Sevdalısı Gökçınar’dan Özhaseki’ye Tam Destek!

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’ye destek verdiklerini açıkladı.

31 Aralık 2018 Pazartesi 15:58

 Gökçınar “Bence bir şehrin kendine belediye başkanı seçmesinde Ankaralı mı, değil mi diye bakması yanlış olur. Şimdiye kadar olan yerel seçim öncesinde hiç Ankaralı mı değil mi diye bir soru sorulmamıştı” ifadesini kullandı. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar sözlerine şöyle devam etti: “Kaldı ki burası bir başkenttir Türkiye’nin başkenti Ankara’yı kimin yöneteceği önemlidir bu anlamda Sayın Özhaseki’ye baktığımız zaman 5 dönem belediye başkanlığı yapmış olmanın tecrübesi ve başarısı, Çevre bakanlığı yapmış olması ve yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olması Ankara için büyük bir şanstır”  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.