Yaşar, esnaf buluşmalarını sürdürüyor

18 Ağustos 2023 Cuma 10:56
Yaşar, esnaf buluşmalarını sürdürüyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların sorunlarına hızlı ve yerinde çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirdiği mahalle muhtarları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Beştepe, Gazi, Emniyet ve Varlık mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Yaşar, “2009 yılından bu yana mahalle muhtarlarımız ve esnafımızla sürekli iletişim halindeyiz. Birlikte ve ortak akılla yönetimden yanayız. Yenimahalle’nin düzenli gelişimi için kapım herkese açık. Geçtiğimiz aydan başlayarak şimdiye kadar 39 mahalle muhtarımızı ziyaret ederek bölgede ticaret yapan esnafımızla bir araya geldik ve kalan mahallelerimize de ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. İlçemizde yapılan belediye çalışmaları hakkında muhtarlar ve vatandaşla fikir alışverişinde bulunuyor, eksikliklerin hızla tamamlanması adına uğraş veriyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 18.08.2023 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.