Çankaya Havuz Problemini Çözüyor

Çankaya Belediyesinin Erdal İnönü Yüzme Havuzu ve Su Sporları Kompleksi 8 Eylül’de açılıyor.

03 Eylül 2018 Pazartesi 13:19
Çankaya Havuz Problemini Çözüyor

Çankaya Belediyesi vatandaşların yüzme havuzu problemine çözüm üretti. Birlik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çankaya’nın ilk havuzu Erdal İnönü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Su Sporları Kompleksi 8 Eylül’de açılıyor.

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek çalışmalara başladıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İlçemizin önemli üç merkezinde, Birlik, Çiğdem ve Karapınar mahallelerinde belirlediğimiz alanlarda proje çalışmalarına başladık. Birlik Mahallesi Lozanpark içinde yer alan, örnek bir bilim adamı ve saygın bir siyasetçi olarak adı hafızalarda yer etmiş olan Erdal İnönü’nün adını verdiğimiz yüzme havuzumuzu bu hafta sonu bir su balesi gösterisi ile açıyoruz. Yapımı bu yıl tamamlanacak olan Çiğdem Mahallesi’nde yer alan yüzme havuzumuzu da aralık ayında açarak Çankayalıların havuz problemine çözüm getirmiş olacağız” dedi.

 

YARI OLİMPİK HAVUZ

2 bin 692 metrekarelik alanda inşa edilen Erdal İnönü yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve su sporları kompleksi 8 Eylül’de hizmete girecek. Olimpik standartlar ve kalitede inşa edilen 25 metre uzunluğunda altı kulvarlı yüzme havuzu ve 25 metrekare rehabilite ve eğlence havuzunun bulunduğu tesislerde Çankayalılar için yoga, pilates, aerobik ve step alanları da bulunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.