Varol: Ankara’da yüzde 60’larda ‘evet' çıkacak!

AK Parti Ankara Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, Ankara’da referandumu anlatmak için kapı kapı dolaştıklarını belirtti. Referandum öncesi Ankara’daki gözlemlerini paylaşan Varol, Ankara’da yüzde 62 oranında ‘evet’ beklediklerini açıkladı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 14:13
Varol: Ankara’da yüzde 60’larda ‘evet' çıkacak!

Başkent Ankara’da kadınlar için aralıksız çalışan, son zamanlarda ise Ankaralı hanımlara referandumu anlatan AK Parti Ankara Kadın Kolları Başkanı Varol, KON TV’de ki programının ardından ankaradanhaber.com’a konuk oldu. 

Varol şunları söyledi: 

25 Şubat’ta Başbakanımızın Arena’da referandum kampanyasını başlatmasının ardından hızla çalışmalarımıza başladık.  Kapı kapı dolaşıp, ev toplantıları, salon toplantıları gibi etkinliklerle kadınlarımıza referandumu anlattık. 18 maddeyi halkımıza iyi anlatmamız gerekiyordu.  Buluşmalarımızda kadınlarımızın bilinçli olduğunu ve 18 maddeyi özümsediğini gördük. Bu durum bizi çok memnun etti. Rerafandumda Ankara’dan yüzde 62 oranında ‘Evet’ bekliyoruz. Temennimiz daha da yukarı seviyelerde olması tabi ki… Evet çıkarsa kadınlarımıza da daha çok haklar tanınacak. İstikrar gelecek…İstikrarlı bir ülkede kadına her hak tanınır. İstikrar olursa ekonomi güzelleşir, ekonomi güzelleşirse evde huzur artar. 

18 YAŞINI DOLDURAN KADINLAR DA MECLİSE GİRECEK

Sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımız kadınlar için her konuda pozitif ayrımcılık yapıyor. Kadınalara mecliste bir çok hak tanınıyor. 18 yaş meselesi hep erkekler üzerinden konuşuluyor…  Mecliste 600 vekilin tamamı genç olacak diye bir durum yok. Ama çok zeki pırıl pırıl gençlerimiz var. Genç kızlarımız da okuyor, öğreniyor, sosyalleşiyor ve bir çok konuda söz söyleme hakkına sahip oluyor. 18 yaşındaki genç kızlarımızı da Meclis’te görmek bizlere ‘kadınlar’ olarak gurur verir.

ankaradanhaber.com
 

Son Güncelleme: 17.04.2017 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.