iOS 11'e beklenen güncelleme geldi!

Apple iOS 11'i geçtiğimiz hafta yayınladı. Fotoğraf, galeri ve Siri'ye yenilikler getiren iOS 11, artırılmış gerçeklik özelliğini de destekliyor. Ancak yeni iOS ile ilgili aksaklıklar da son günlerin en çok konuşulan konulardan biri. Geçen hafta kullanıma giren iOS 11 için ilk yama iOS 11.0.1 yayınlandı.

27 Eylül 2017 Çarşamba 10:52
iOS 11'e beklenen güncelleme geldi!

Apple bugün, iOS 11’i yayınlamasından yalnızca bir hafta sonra, ilk iOS 11 ara güncellemesi olan iOS 11.0.1 güncellemesini yayınladı. Güncelleme şimdi OTA (Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsü aracılığıyla) veya iTunes ile indirilebilir ve yüklenebilir.

Bu küçük güncelleme beklenen bir güncellemeydi. Çünkü iOS 11’in piyasaya çıkmasıyla birlikte iOS aygıtlarına yükleyen pek çok kullanıcı birtakım sorunlarla karşılaşmış hatta kimi kullanıcının aygıtı kullanılamaz hale gelmişti.

Apple, direkt olarak söylemese de dolaylı yoldan durumun farkında olduğunu, bu olumsuz tablonun en kısa süre içerisinde düzeltileceğini söylemişti.

Nitekim beklenen de oldu. iOS 11.0 sürümündeki tüm hataları ve sorunları gidermek adına iOS 11.0.1 güncellemesi yayınlandı. iOS 11.0 yüklü tüm aygıt sahiplerinin iOS 11.0.1 güncellemesini yüklemelerini şiddetle öneriyoruz.

iOS 11.0.1’da dışa dönük herhangi bir yenilik veya değişiklik tespit edersek bilgilendiriyor olacağız.

Son Güncelleme: 27.09.2017 10:55
Anahtar Kelimeler:
TeknolojiIphoneIos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.