Mamak Amatör kulüplere ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Mamak Belediyesi’nin Türközü Mahallesi’nde inşa ettiği Ankara'da bir ilk olarak Star 2 Belgesine sahip olan Mamak Şehir Stadı 11 amatör futbol kulübüne ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

27 Ekim 2017 Cuma 09:33
Mamak Amatör kulüplere ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Mamak Belediyesi’nin Türközü Mahallesi’nde inşa ettiği Ankara'da bir ilk olarak Star 2 Belgesine sahip olan Mamak Şehir Stadı 11 amatör futbol kulübüne ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mamak’ın sporun her alanda önemli bir ivme kazandığını söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sporun ve sporcunun her daim yanında olacağız” dedi.

 

Tesislerde her gün bir etkinlik var

Ciddi manada eksikliği hissedilen spor yatırımlarını tamamlayarak Mamaklıların hizmetine sunulduğunu ifade eden Mamak Akgül, “Mamak’ta daha önce okullarımız,amatör kulüplerimiz yapacakları spor organizasyonlarını ya yeterli tesis olmadığı için yapmıyordu ya da çok zorlanarak bu organizasyonları yapabiliyordu. Şimdi tüm Mamak’a hizmet eden bu tesislerin boş kalmadığını; her gün ayrı bir organizasyonun gerçekleştirildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Amacımız Türkiye’ye mal olmuş ve milli takımlarda görev alabilecek her daldan başarılı sporcuları Mamak’ta yetiştirmek” dedi.

 

3 bin kişilik kapalı oturma alanına sahip

Turnuvalara katılan resmi kurum takımlarına ve özel kulüplere ev sahipliği yapan Mamak Şehir Stadı, 25 bin 700 metrekare üzerinde hizmet veriyor. 3 bin kişilik kapalı oturma alanına sahip tesis, 650 metre koşu yolu, toplantı odaları, idari ofisler, sağlık odaları, bay bayan hakem odaları, VIP salonu, seyirci fuayesi, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve otoparktan oluşuyor.

Son Güncelleme: 27.10.2017 09:42
Anahtar Kelimeler:
MAMAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.