Ankaragücü Biner Liraya 10 Bin Temsilci Üye Arıyor

Ankaragücü, 10 bin temsilci üye bulmak için yeni bir kampanya başlattı. Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada işadamlarına çağrı yapılarak, “Herkes elini taşın altına koymalı” denildi

24 Ocak 2018 Çarşamba 14:22
Ankaragücü Biner Liraya 10 Bin Temsilci Üye Arıyor

ANKARAGÜCÜ Başkanı Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Beştepe Tesisleri'nde bir araya gelerek, şampiyonluk için herkesin taşın altına elini koyması gerektiği açıklamasında bulundu. "Hedef 10 bin üye" sloganı ile yeni bir kampanyanın da başlatıldığı toplantının ardından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sezon başında güçlü ve yarışmacı bir takım kurduk. Sportif başarının yakalanabilmesi dışında yarınlara daha güvenli bakabilmek ve kulübümüzü sorunlarından arındırıp aydınlık günlere kavuşturabilmek için herkesin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Bu anlamda Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar çerçevesinde 'Kulüp Temsilci Üyeliği' için herkesi kulübümüze 'Temsilci Üye' olmaya davet ediyor ve hedef '10.000 üye' diyoruz."

TEMSİLCİ ÜYELİK BİN TL
Ankara'ya ve Ankaragücü'ne gönül veren tüm taraftar, işadamı ve her kesimden kulübe temsilci üye olmalarının beklendiği belirtilen açıklamada, "Artık Süper Lig'e çıkmanın 'Tam zamanı geldi' diyor, layık olduğumuz yerde yeri alabilmek için tüm Ankaralılardan taşın altına ellerini koymalarını bekliyoruz. Hedef '10.000 temsilci üye' haydi Ankara senin de çorbada tuzun olsun. Haydi, kulübümüze gel, 1000 TL karşılığında 'Temsilci üye' ol, 'Tam zamanı geldi' yazılı formanı al."

Son Güncelleme: 24.01.2018 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.